Som jæger kan du, med et hygiejnebevis, indlevere dit vildt og få det ordnet, som du ønsker det. Vildtet kan skæres i de fem hoveddele, bove, ryg, og køller. Du kan også vælge at få dit vildt detailskåret. Det vil sige i mindre stege, bøffer, småkød og hakkekød. Kødet dyrlægekontrolleres, vakuumpakkes, mærkes og er klar til brug.

Vigtig information:

Hvis du ikke har kurset i vildtsygdomme og hygiejne, skal du indlevere pluks (de røde organer) med vildtet.

Alt vildt skal ledsages af en jægererklæring. Denne kan du hente her. Husk at du som jæger skal være omhyggelig med at behandle det nedlagte vildt korrekt. Det betyder, at du skal brække dyret så hurtigt som muligt. Du skal sørge for at gøre det et sted, der er hygiejnisk i orden, det vil sige væk fra jorden. Kødet må IKKE skylles, da bakterier spredes ved skylning. Sørg for at få vildtet på køl så hurtigt som muligt.

Priser for slagtning, opskæring og pakning findes her: Indleveringsblanket Returvildt

Vildsvin skal være trikintestet.

Bliv leverandør:

Som privat jæger kan du, med et hygiejnebevis, være leverandør til Nordvildt.

Prisliste:

Klovbærende vildt afregnes med 24 kr pr kilo, slagtet vægt. Vildsvin dog 20 kr pr kg dog max 800kr. Det betyder uden hud, hoved, og ben samt renset for skudskader. Det kan virke som om, at du får en lav afregning for vildtet, men vi er nødsaget til at kassere de dele, der ikke kan bruges til konsum. Vi dokumenterer vægt med billeder.

Vi modtager ikke hjortevildt i brunst.

Vildsvin SKAL være trikintestet.

 

Repræsenterer du et jagtkonsortium er det en god ide, at oprette dig som et vildtdepot. Læs mere om dette her