Der er atter blevet tændt op i kølerummet i de gamle slagter lokaler på en lille gård i Nordsjælland. Nordvildt, hedder det nye tiltag. Nordvildt er drevet af os, Nikolaj og Frederik, som begge er passionerede jægere. I mange år har vi levet et liv, hvor lørdagskyllingen er blevet erstattet af en grågås eller gråand. Hvor culottestegen om fredagen er blevet byttet ud med eksempelvis et inderlår fra elg eller vildsvin.

Hos Nordvildt mener vi, at fortællingen om vildtkødet skal bevæges væk fra tillægsord som tør, leveragtig og kedelig. Vi mener vildtkødet har en fantastisk smag, mørhed og en historie, der ikke indeholder lange transporttider, stressede slagteseancer og trange kår. Historien bygger i stedet på de frie dyr, de store skove og åbne vidder, hvor dyrene har levet et liv, vi alle kan være bekendt. Vi arbejder for at synliggøre det kæmpe store privilegium, det er at spise et dyr, der selv har valgt sin føde - der selv har valgt, om det vil gå til højre eller venstre, når det træder ud af skoven og ind i lysningen. Det er denne tanke, der er en af grundpillerne i tilblivelsen af Nordvildt.

Med Nordvildt ønsker vi at give alle mulighed for at smage et stykke kød fra vildt. Vi har en lille produktion og en begrænset kapacitet, men det betyder, at vi kan følge hvert eneste dyr og få registreret og formidlet, hvor dyret er skudt og måske endda få lidt af jagtoplevelsen med i den formidling. På den måde fuldender Nordvildt oplevelsen; vi giver forbrugeren vished om, at det dyr de spiser har en unik historie.

Kødets kvalitet og dets historie er vores varemærke.

Velbekomme!