Betaling

Nordvildt IVS modtager betaling med Visa-Dankort, Mastercard eller MobilePay. Betalingen vil blive hævet fra din konto, når dine varer er blevet afsendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. Der tillægges 125,00 kr. til dækning af ekspeditions- og forsendelsesomkostninger.

Privatlivspolitik

Nordvildt IVS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi leverer som udgangspunkt til kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Leveringen foregår en gang om ugen. Hvis du bor i lejlighed med aflåst opgang, skal du indtaste en leveringsdresse, hvor vi har mulighed for at sætte termokassen i enten skuret, carporten eller blot foran din dør. (Du skal i bemærkninger indtaste en placering, som ligeledes fungerer som en accept på, at vi må sætte dine varer der).

Varerne leveres i en kølet termokasse med frostlegemer. Det er derfor vigtigt, at du angiver, hvor varen må stilles, såfremt du ikke er hjemme. Det er ikke muligt at ændre bestillingen, og det er derfor vigtigt, at du er omhyggelig, når du bestiller dine varer.

Fejl, Mangler & Fortrydelsesret

Er der fejl og mangler ved et modtaget produkt, har du i hele produktets holdbarhedsperiode reklamationsret på alle vores varer. Reklamationen foretages ved henvendelse til:

Nordvildt IVS
Tlf.: 29 92 72 97 eller 20 64 16 49
e-mail: info@nordvildt.dk

Det er ikke muligt at returnere dine varer, så vær omhyggelig, når du bestiller.

Tak for dit køb hos Nordvildt.